Dealhunter Logo

Keramisk pandesæt til alle slags komfurer

april 13, 2016, Marcus

Er du også træt af  at have en hel skuffe eller skab fyldt med forskellige pander med forskellige egenskaber og i forskellige størrelser? Så har vi hos Dealhunter en nem og billig løsning med vores 3 non-stick pander, der kan bruges på alle komfurformer! Oplev madlavning på en helt anden og nem måde, med de standhaftige pander fra Kaiserhoff!

Solidt og billigt pandesæt fra Kaiserhoff!

Med dette tilbud på et stilrent og solidt pandesæt i 3-dele fra Kasierhoff med keramisk non-stick belægning, skal du aldrig være bange for at lade opvasken stå lidt længere! Den keramiske belægning sikrer, at brændte madrester ikke sætter sig fast på panden – uanset om det er en fedtfattig mandags fisk eller en stor og saftig lørdags bøf! Den keramiske belægning betyder samtidig også, at du ikke skal bekymre dig om de farlige giftestoffer, som man kan finde i traditionelle slip-let pander. Kasierhoff panderne er nemlig 100% PTFE og PFOA fri og derfor behøver du ikke skille dig af med dine pander, hvis de får en lille ridse i belægningen!

Let og behagelig madlavning

Slut med ømme håndled og besværlig madlavning! Kaiserhoff har sørget for, at deres pander er så behagelige at arbejde med som muligt ved at anvende presset aluminium. Dette materiale er, udover at være let, også utrolig god til at lede varmen hurtigt og yderst god til at håndtere de høje temperature under madlavning. Kaiserhoff panderDerudover har alle panderne fået et ergonomisk håndtag, så du slipper for at holde akavet på panden, mens du står og har gang i flere kogeplader på én gang! Og med den 2-lags keramiske non-stick belægning, så bliver selv opvasken en overskuelig og nem del af aftnen!

Madlavning på dine præmisser!

Det presset aluminium har andre fordele end lette pander – den høje varmebestandighed giver også mulighed for at bruge panderne på alle slags varmeplader! Så om du har et el-, gas-, glaskeamisk- eller induktions-komfur, er fuldstændigt underordnet med dette pandesæt! Hvis du står juleaftnen og skal lave brunede kartofler hos din tante eller mormor, så kan du trygt tage dine egne pander med velvidende, at de kan holde til alt! Du behøver ikke engang bruge tiden på at få karamellen af panden, imens resten af familien åbner julegaver, på grund af de to lag non-stick alle panderne er belagt med!

Og med de 3 forskellige størrelser, der indgår i sættet, har du lige det du skal bruge til alt fra pandekage-stegning til to lækre bøffer eller til en stor potion biksemad!

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *