Dealhunter Logo

Lækkert værktøjssæt på tilbud – læs om de mange muligheder

april 13, 2016, Marcus

Værktøjssæt som en hver handyman må eje! Værktøj til alle opgaver som fx en limpistol til datterens skoleprojekt eller dæktryksmåler til forårs tjekket af bilen. Skruestrækker, unbrakonøgler, hammer, bits og rawplugs ligger klar til dig i deres egne holdere i trolleyen, så det er bare at tage fat og ud leve den handyman-drøm om at ordne husets små skævheder i weekenden!

Værktøj til hverdagen – lige ved hånden!

Dørhåndtaget sidder løst. Svævehylden over sofaen hænger lidt skævt. Den besværlige 7M9vNGVguy0ciCEymøtrik bagerst på reolen har løsenet sig igen. Alt sammen nogen små irriterende ting i hverdagen, som man lige skal huske at få fixet, men man har måske kun 3 ens skruetrækkere og en dåseåbner i en skuffe ude i gangen, eller fået forlagt vaterpasset et sted ude i skuret. Men med dette smarte og nemme værktøjssæt pakket i en lille trolley, så skruetrækkerne og unbrakonøgler ikke bliver væk, slipper du for at låne din nabos værktøj! Og nu fås værktøjssættet endda på tilbud!

Alt samlet i én solid kuffert

Gør hverdagen lidt nemmere med en trolley fyldt med alverdens værktøj i fold-ud lommer og holdere til alle 186 dele! Trolleyen er med solide hjul og lavet i rustfrit stål, som kan klare lidt af hvert. Så om du så skal hive værktøjet med i garagen eller op til sommerhuset 89momWlPkdxUTyJ8for at fikse den ødelagte dør eller lampen i loftet, så bliver det en smal sag. Tag blot trolleyen ud fra skuret og læg den i bagagerummet og kør op til sommerhuset – alt det værktøj du skal bruge til de små reparationer i ét sæt!

Hos Dealhunter har vi selv haft den liggende på kontoret og vi blev overrasket over det solide materiale og kvalitets orienterede udformning af værktøjet og trolleyen! Slå til mens værktøjssættet er på tilbud!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *