Dealhunter Logo

Powerbank til iphone, HTC og Samsung

oktober 29, 2015, Dealhunter

Er du træt af, at din smartphone hele tiden løber tør for strøm når du er ude? Så har vi løsningen til dig her.

Med denne smarte Serio Power Bank har du altid strøm lige ved hånden uanset hvor du er. Den er så kraftfuld, at du kan oplade din telefon op til 10 gange, så har du din Power Bank med dig, behøver du aldrig mere at være bange for at løbe tør for strøm – og den er nem at have med rundt, da den ikke fylder særlig meget.

'Spotpris på Powerbank lader'

Tag strøm med på farten, så du undgår at dine enheder løber tør! Oplad din smartphone op til 10 gange med den effektive SERIO powerbank oplader på hele 13.000 mAh. Fås i 4 friske farver. 

Få 1 stk for 199 kr. eller 2 stk for kun 299 kr. inkl. levering til nærmeste posthus!
Der kan leveres til adresse for kun 18 kr. ekstra.

Detaljer

Hej, jeg hedder Tenna.
Jeg har gennem noget tid handlet hos Dealhunter og her for et stykke tid siden
der blev jeg kontaktet af dem og de spurgte om ikke jeg havde lyst til at lave en
anmeldelse af et af deres produkter.
Så det sagde jeg ja til og nu har de sendt en af deres varer til mig.
Den kom i sådan en her – en bobbelplastik kuvert. Og inde i kuverten… tadaa… der lå sådan en her. Og tager jeg den ud af plastiken, ser den sådan her ud – og i en ret stilfuld æske. Man kan se hvilken farve det er her bagpå.
Det jeg har fået her, en lille beskyttelses lap, er en Serio Power Bank.
Inde i kassen der finder vi lige som noget af det første denne her, faktisk ret fine
Power Bank, eller strømenhed om I vil. En lille folder med delvist kinesisk tror jeg og
delvist engelsk og så selvfølgelig et ladekabel. På den her der finder vi en input port, til når
den skal have lidt strøm. Det skal sådan en fætter jo og hernede, der sidder selvfølgelig
en indikator for om den lader. Det gør den. Herommme der har vi to output porte, en på 1 ampere og en på 2,1 ampere. Så den skulle altså kunne lade 2 apparater op på samme tid.
Så hvis jeg tager min Ipad… den var der. Og min telefon – så har jeg altså her to forskellige
apparater. Så kan I se her, der er 3 bjælker der lyser. Der kan altså være 4, men fordi jeg
snød en lille bitte smule, så har jeg selvfølgelig haft den ude af pakken og prøvet at sætte
mine 2 apparater her til og se hvor hurtigt går det egentlig med at lade op. Og jeg synes faktisk, det går lige så hurtigt som hvis du sætter dem til en stikkontakt. Så thumps up på den.
Den her synes jeg personligt er mega smart, fordi… altså alle der har børn eller som bruger deres tekniske apparater meget, de ved altså det er så træls, at stå midt på en tur og så rent faktisk løbe tør for strøm. Men det gør du altså ikke, hvis du lige smider den her i laderen natten over, jamen så kan du faktisk lade din telefon op ihvertfald 10 gange. Der er brugt en brik her på at lade både telefon og Ipad op. Helt op fra næsten nul. Så det kan jeg jo sådan set gøre 4 gange mere, hvis jeg vil det. Du kan også hvis har en E-cigaret, så er den også rigtig god at have med, fordi du løber ikke sådan lige videre tør. Og du behøver ikke at rende rundt og lede efter en stikkontakt, hvis bare du lige har det lille kabel med. Den fylder ikke super meget og det er faktisk heller ikke fordi den vejer overdrevet meget. Nem at håndtere og så er den i en lidt fed farve. Man kan få den i flere forskellige farver. Så til prisen her, så vil jeg helt klart anbefale den. Prøv den, I vil ikke fortryde jeres køb.
Hej hej.

Med en Serio Power Bank vil du opleve en helt ny frihed når du er ude og du kan få din for kun 199,- kr.

Flere end 5000 har allerede købt deres Serio Power Bank her hos os!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *